Welcome

Welcome to the digital library for Shpetim Gina

Mirë se vini në bibliotekë digjitale për Shpëtim GinaPlaywright Shpetim Gina died on August 15, 1974 at the age of twenty-three.
Albanian literature lost one of its most promising talents.
He was a wonderful human being, brother, friend and writer who was loved and is missed by all.
This website is about preserving his works and to orient readers to the life of this dissident author.Dramaturgu Shpëtim Gina vdiq në 15 Gusht 1974, në moshën 23 vjeç.
Letërsia Shqipe humbi një prej talenteve të saj më të shquar.
Ai ishte një njeri i mrekullueshëm, vëlla, mik dhe shkrimtar i dashur.
Kjo faqe e internetit është per ruajtjen e veprës dhe per njohurit mbi jetën e ketij autori desident.